Laatste nieuws

meer info »»

Vacatures

Werken bij
Dak- en Bouwmanagement Duiven
meer info »»

Ons adres
Segment 20a
6921 RH Duiven
tel: 026-3120105
mob: 06-129 646 231
info@dbd-duiven.nl

Dak- en Bouwmanagement Duiven

Dak- en Bouwmanagement Duiven (DBD) is een bedrijf in Gelderland gespecialiseerd in advisering over en verkoop van zonnepanelen. De markt in zonnepanelen is in Nederland nog niet zo groot als bijvoorbeeld de Duitse of Belgische markt. Dit komt voornamelijk doordat de subsidieregelingen in Nederland nog niet zo aantrekkelijk zijn als in deze landen. Er zijn echter wel verschillende belastingtechnische voordelen voor (bepaalde groepen) ondernemers waardoor zonnepanelen toch erg interessant worden! Op deze groep richt Dak- en Bouwmanagement Duiven zich.

Door deze groep voor te rekenen wat voor terugverdientijden zonnepanelen hebben op basis van fiscale voordelen leveren we onze meerwaarde. Bij de klant een mooi product met een goed rendement op het dak zetten. Daar draait het om bij ons. We zien zonnepanelen als iets moois; zelf je eigen energie opwekken. Een terugdraaiende meter op zonnige dagen. Aan de andere kant zien we zonnepanelen als financieel product. Een slimme investering. En wij behandelen het dan ook als zodanig.
Wat zijn onze speerpunten?


Kwaliteit

Zonnepanelen moeten 30 jaar meegaan. We zijn geen prijsvechter, maar leveren wel een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We willen risico's zoveel mogelijk uitsluiten en werken daarom uitsluitend met A-merken. En niet alleen de merken zijn van topkwaliteit, ook onze installateurs zijn absolute zon-experts. Goed opgeleid, gecertificeerd en zeer ervaren. Onze monteurs doen dan ook uitsluitend zonnestroomsystemen. Dus bent u op zoek naar kwaliteit voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres.


Communicatie

Altijd bereikbaar, snelle antwoorden op al uw vragen en duidelijke offertes. Dat is hoe wij werken. Communicatie staat samen met kwaliteit bovenaan
.